U kunt ervoor kiezen dat wij uw bestelling naar u opsturen of dat u uw bestelling zelf afhaalt. In het bestelproces kunt u dat makkelijk zelf aangeven.

Het onderdeel wordt opgestuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen. U krijgt een email van ons als het onderdeel naar u opgestuurd wordt.

Mocht u het onderdeel zelf afhalen neem dan alstublieft eerst contact met ons op voor een afhaalafspraak. Ook hiervoor geldt dat wij uw betaling eerst ontvangen moeten hebben. U kunt niet op ons kantoor betalen.

De Afhaalbalie is dagelijks (weekdagen) geopend van 10 tot 16 uur.

De verzendkosten bedragen € 6,95 voor onderdelen die te groot zijn voor uw brievenbus of € 2,50 als deze per brievenbuspost kunnen worden opgestuurd. Indien u uw bestelling zelf afhaalt, hoeft u natuurlijk geen verzendkosten te betalen.

Woont u in België, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk en moet uw bestelling naar België, Duitsland of het Verenigt Koninkrijk verzonden worden, dan betaalt u € 12,95 voor de verzending. Voor verzending naar de resterende landen geldt een speciaal tarief, welke u ziet bij het plaatsten van de bestelling.

Uw bestelling wordt verzonden en in behandeling genomen zodra wij de betaling ontvangen hebben. De levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen.