Disclaimer

Hoewel Life Moments B.V. de inhoud op www.lifemoments.nl met uiterste zorg heeft samengesteld en haar uiterste best doet deze inhoud zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, sluit Life Moments B.V. elke aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud op www.lifemoments.nl uit. Aan de inhoud op www.lifemoments.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

De inhoud op www.lifemoments.nl wordt geregeld aangevuld en bijgewerkt. Eventuele wijzigingen kunnen zonder nadere aankondiging op ieder moment door Life Moments B.V. worden aangebracht.

Life Moments B.V. is niet aansprakelijk voor technische fouten of omissies, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van www.lifemoments.nl.

Life Moments B.V. is niet verantwoordelijk voor informatie en/of beeldmateriaal over Life Moments B.V. dat door derden extern geplaatst is. Daarnaast is Life Moments B.V. niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar www.lifemoments.nl vanaf externe websites.