Project Amersfoort


PROJECT

In deze badkamer – met inloopdouche, een handgemaakt badkamermeubel en een whirlpoolbad – is er gekozen voor een lichtgrijze marmeren wand- en vloertegel. Dit is de EnergieKer-Pietragrey FOG naturale-serie en deze serie is beschikbaar in onze showroom.

Inloopdouche & whirlpoolbad

Er is gekozen voor een grote inloopdouche. De douchewand heeft een afmeting van 125 x 200 cm en is nagenoeg profielloos. Dit geeft een fijn ruimtelijk gevoel. De inbouwthermostaatkraan in de douche is de ASM SLIM-serie, een mooie designkraan met makkelijke bediening en in een steel-uitvoering. De douchekop heeft een diameter van 250 mm, wat het optimale regendouche-effect geeft.

Naast een heerlijke inloopdouche, beschikt deze badkamer tevens over een whirlpoolbad, voor het ultieme wellness-gevoel! Ook hier is gekozen voor een inbouwkraan van de ASM SLIM-serie in steel-uitvoering.

Meubel

Het meubel heeft een afmeting van 120 cm, heeft 4 soft-close-lades en is handgemaakt door onze partner en tevens meubelmaker Fijri Interieurbouw.
Met de mooie designwastafels van Sanindusa, de inbouwkranen van ASM en de verwarmde ronde spiegel is het geheel helemaal af en een prachtig resultaat.